Welkom gast (Login/Registreer)

Vandaag alleen al 9 unieke bezoekers gehad

15-07-24

 

 
 
Home | Nieuws | Gastenboek | Fotos | Contact | Sponsors
 

 

Team

Fotos

Wedstrijden / Toernooien

 

Volgende wedstrijden

Nog geen wedstrijd info

Laatste uitslagen

Heren 18 - Vlijmense H2 4 - 1
Heren 18 - Forward H16 1 - 1
Son H2 - Heren 18 2 - 0
Meer uitslagen/verslagen..

Snelmenu

Home
Team
Fotos
Wedstrijden / Toernooien
Planning
Verslagen
Gastenboek

Verslagen

Van sommige wedstrijden/toernooien worden weleens verslagen geschreven.
Op deze pagina kun je ze allemaal lezen!
Selecteer eerst het gewenste seizoen en kies vervolgens de wedstrijd die je na wil lezen.

[2005-2006][2006-2007][2007-2008][2008-2009][2009-2010]

Wedstrijden/Toernooien
Heren 17 - Goirle H5 1 - 6
Vlijmen H2 - Heren 17 4 - 3
Heren 17 - Landal Park! 141207 - 161207
Heren 17 - Liempde H1 2 - 4
Heren 17 - MOP H5 2 - 2
Goirle H4 - Heren 17 4 - 0
Heren 17 - Forward H16 3 - 1
Shot H3 - Heren 17 0 - 0
Heren 17 - Den Bosch H18 3 - 4
Heren 17 - Tilburg H12 3 - 6
Tilburg H13 - Heren 17 3 - 1
Heren 17 - HOCO H4 2 - 4
Goirle H5 - Heren 17 3 - 1
Heren 17 - Vlijmen H2 0 - 3
Heren 17 - Den Bosch H18 3 - 6
Heren 17 - 70 jaar jubileum 20907 - 20907

HC DEN BOSCH Heren 17 - Goirle H5
1-6

(Door: Stijn D)

16-03-2008 20:00
naar boven

Het begon lekker op een regenachtige dag.. 1-0 voor na 10 minuten en dit de hele eerste helft volgehouden. Voordat de tweede helft begon, stroomde de regen lekker door, maar ook de toeschouwers richting veld 3. Dit kwam omdat ze dan zowel onze wedstrijd konden zien op veld 4, maar tegelijkertijd de Heren 1, die vanwege het weer moest verkassen van veld 1 naar veld 3.
Met deze gigantische druk op onze schouders begon de eerste helft en al snel viel er een strafcorner tegen. Deze wisten de mensen uit Goirle goed te benutten en al snel stond het 1-1. Zo bedacht Goirle nog meer te scoren en hebben uiteindelijk 5 doelpunten uit 8 strafcorners weten te bemachtigen. Dit was flink balen en al snel liep het team niet meer zo als de 1e helft. Zo hebben we ook nog een velddoelpunt weggegeven en hiermee ook 3 punten.

Na de wedstrijd was er nog een disco, maar hier hadden nog maar weinig mensen zin in vanwege de nederlaag en het weer. Derek Jaap A en Bas H zijn nog wel doorgestuiterd, maar de rest hield het voor gezien.

Op naar de volgende wedstrijd & DISCO!! En uiteraard zie je ons weer op het paastoernooi te HCDB.

Vlijmen H2 - HC DEN BOSCH Heren 17
4-3

(Door: Derek Jaap A)

09-03-2008 20:30
naar boven

Vol goede moed gingen de heren van Heren 17 hun eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft tegemoet op de velden van het Vlijmense MHC. Het weer zat niet mee, het was irritante en voortdurende zachte regen. Ook de gezelligheid op de velden of in de kantine van het Vlijmense MHC viel tegen, het was een club met slechts 1 (volledig) veld, wat de gezegde 'hoe meer zielen, hoe meer vreugde' maar eens duidelijk illustreerde.

Al snel in de wedstrijd kwamen de heren van Heren 17 door de snelle combinaties en het goede positiespel van de heren van Vlijmen H2 op een 1-0 achterstand te staan. Het is ook deze reden die toe te schrijven valt aan de snelle 2-0 en snel daaropvolgende 3-0. Het was dus een flinke domper, de heren van H17 stonden al, na benadering, na 15 minuten spelen tegen een flinke achterstand te hikken. Maar goed, met de kin omhoog en de borst vooruit gingen de heren van H17 verder en dit was niet zonder resultaat. Het officieuze teamlid David N wist niet lang daarop de 3-1 te maken met een erg mooie treffer, waarna aanvoerder Bas H nog voor de rust de 3-2 maakte. Gemotiveerd begonnen de heren van H17 na de rust aan de tweede helft en door de goede inzet resulteerde dit in een verdiende 3-3, gemaakt door Michiel O. De heren van H17 en de heren van Vlijmen H2 waren dus erg gewaagd aan elkaar. Enkele keren leek het zelfs dat de heren van H17 als winnende team het veld zou verlaten, maar de tegentreffer die voor de eindstand 4-3 zorgde, liet deze droom in duigen vallen.

Maar goed, veel treffers gemaakt, helaas zijn de meeste hiervan in het verkeerde goal beland. Op naar de kantine van HC Den Bosch waar de 50-50 (halve) disco onze dag toch nog goed ging maken, opgevold door wat bieri en een fristie in de stad.

Op naar de volgende zondag, thuis op de velden van HC Den Bosch tegen de heren van Goirle H5!

HC DEN BOSCH Heren 17 - Landal Park!
141207-161207

(Door: Stijn D)

15-12-2007 01:15
naar boven

Bungalow geregeld? Check
Vervoer geregeld? Check
Boodschappen mee? Check
Iedereen present? Na 15m check
En zo begon de reis van de Heren 17 dan naar Eerbeek (20km van Arnhem af). Er stond slechts een korte file in het begin en de rest van de weg was gunstig voor ons! We hebben één keer gestopt om de benodigde ondergrond nog wat te verstevigen en daarna waren we gearriveerd bij Landal Coldenhove in Eerbeek. De mannen hadden er zin in en vol goede moed en plezier liepen zij de receptie in. Hier werd onze reservering bevestigd en kregen we de benodigde info en sleutels mee om een goed weekendje tegemoet te gaan, MAAR: Is er ook gedacht aan de €250,- borg jongens? ‘Uhmm… 250 euro borg?’, dacht een ieder. Gelukkig had Bart W, die normaal nooit geld heeft, nog genoeg op zijn bankrekening staan om garant te staan voor het gezellige weekendje!

Het bungalowtje cq huisje was top! Het had een voordeur, genoeg ramen, 4x 2-bedden slaapkamers, douche + bad, wc, woonkamer (met banken, stoelen, tv (incl. sport 1!), stereo-installatie), eetgedeelte (tafel + stoel), keuken met magnetron (LET OP: GÉÉN combi!) en een gezellig team erin, nou ja, 8 van de 15 dan! Na alles uitgeladen te hebben kon het feest van start gaan. We hadden 4 vd 8 kratten te doden, dus het eerste bierspelletje kon beginnen. Dit was het bierspelletje dat Roel B van zijn ouders had meegekregen, genaamd: Duivels Drinkspel. Voor dit Duivels Drinkspel was er ook een fles Coeberg mee, dat op een duivelse wijze gedood moest worden: Natuurlijk geen probleem voor de heren 17! Dit spel ging echter te langzaam, dus al snel werden de decks met speelkaarten op tafel gelegd, om te piramiden, een écht succes! De avond was verder zoals altijd: gezellig!, en de laatste ging alweer naar bed om half 5. Tijdens de avond heeft Taco P ook nog voor een lekkere hap gezorgd: ovenbroodjes in een magnetron, 20min op de hoogste stand doen is echt een aanrader voor elke broodjesbakker!

Half 10! wakker worden, wakker worden, wakker worden, wak wak wakker worden wakker worden! AAHHH! Om half 10 stonden de heren 17 alweer op en begon het ontbijt. Bart W zorgde voor de lekkere eitjes met ham, kaas naar keuze en het eerste bierflesje werd alweer geopend. Ook de muziek ging weer aan en zorgde ervoor dat de rest van het park wist dat de Heren 17 ook ’s ochtends helden zijn! Immers zijn wij niks anders gewend dan al vroeg opstaan voor de wedstrijden, om goed te kunnen voorbereiden en in te spelen.
Na het ontbijt ging het team het tropisch zwembad maar eens opzoeken. Immers gaat er niks boven een frisse duik op de vroege morgen. Na 3 uur te spenderen in het zwembad ging het team weer terug naar de bungalow voor het middageten. Dit bestond onder andere uit heerlijke worstenbroodjes gebakken door Stijn D, tosti’s op het prachtige spongebob tostiapparaat, verzorgd door Sjoerd B en natuurlijk chips, schuddebuikjes en de rest wat je op de foto’s kan vinden! Enkelen van ons zochten toch nog even hun bedje op en de rest ging vrolijk verder met feest vieren, pokeren en andere activiteiten.
Tegen het eind van de middag zochten we nog even de sporthal op, om te poulen, racen etc. De sporthal was voorzien met genoeg dingen om ons nog even bezig te houden.

Eenmaal terug in ons bungalowtje gingen de pannenkoeken de magnetron in. Roel B zorgde voor prima pannenkoeken als avondeten, die niet iedereen meer hoefde na al het andere eten dat in de loop van de dag genuttigd was. Ondertussen was de discussie gaande of we nog in Arnhem uit zouden gaan, immers was dit slechts 20km verwijderd van Eerbeek. Dit was toch een te duur geintje om met de taxi te doen, dus slechts drie van ons bleven over om het avontuur toch te trotseren. Stijn D, Bas H en Michiel O hadden wel zin in het feestje!

De reis naar Arnhem was ook écht een avontuur! Eerst moest er drie kwartier gelopen worden naar het dichtsbijzijde bushokje en vervolgens moesten we nog met de trein richting Arnhem gaan, aldus 9292ov.nl!, maar… was dit ook wel echt zo?? Voor ons neus zagen we een bus langskomen die heel toevallig richting Arnhem CS ging.. maar die ging dan ook echt voor ons neus voorbij, balen! Dan maar 9292ov.nl aanhouden, alleen helaas het verkeerde station. In plaats van dat wij in Dieren uitstappen, stapten wij in Apeldoorn uit: De totaal andere kant! Dan maar vanuit Apeldoorn naar Arnhem, maar helaas kon dit niet meer met een rechtstreeks gaande treinstel: Deze was al weg! Dan maar via Utrecht dachten de mannen en zo vervolgde de reis naar Utrecht. In Utrecht aangekomen mochten wij nog een kleine 25 minuten wachten op de eerstvolgende trein naar Arnhem: BK’en dan maar! Na wat te hebben genuttigd bij de BurgerKing vervolgden wij onze reis naar Arnhem en om 01.32 waren wij hier dan eindelijk ook!

Op naar Aspenvalley!, de place to be volgens Bas H! Bas H en Stijn D voorop, gevolgd door naar Michiel O liepen wij naar binnen, maar wacht eens even!!: Michiel O moest zich legitimeren en laat dit nou net een tent zijn waar je 21+ moet zijn! Helaas… geen entree voor de heren 17, volgende tent dan maar. Dit werd Bamboo 6, wat uitgestorven was en net een gaybar leek, snel wegwezen dus! De volgende tent dan maar, waarvan ik de naam helaas ben vergeten, maar wat een beter succes bleek te zijn! Er was goede muziek en genoeg mensen binnen, dus hier hebben de heren 17 zich wel even geamuseerd. Nu even de motivatie waarom wij toch door naar Arnhem zijn gegaan en niet gebleven zijn in Apeldoorn of Utrecht, immers ook niet verkeerd om te stappen:

Bas H: Aspenvalley!
Stijn D: betere aansluiting naar Den Bosch cq Den Haag om zondag naar het bedrijfsuitje te kunnen gaan.
Michiel O: Chick, genaamd Karin

Zoals je kan zien werd Bas H helaas overgeslagen, Stijn D moest nog blijken, dus hoe zit dat dan met Michiel O? Ze was duidelijk niet in deze tent en het smsverkeer lag ook al een tijdje plat, op naar de volgende kroeg dan maar! Dit was Bumpers! Bumpers is een soort van apres-ski club, dus Bas H en Stijn D vermaakten zich uitstekend, maar Michiel O baalde er van dat hij zijn Chick, genaamd Karin nog steeds niet had gezien. Daarnaast baalde hij nog van vele andere dingen, waaronder zijn grote wallen onder zijn ogen van het te weinig slapen en teveel alcohol drinken. Gelukkig kreeg hij al snel een smsje waar ze wel was en dit bleek de tent ernaast te zijn! Michiel O was toen opeens spoorloos verdwenen, terwijl Bas H en Stijn D lekker verder gingen met feesten in Bumpers! Michiel O moest wel opschieten, want in Arnhem is het zo geregeld dat je na 3.00 nergens meer binnenkomt, terwijl het feest dan lekker doorgaat tot 4.00. Gelukkig wist Michiel O om 2.59 of zo weer binnen te komen, waardoor hij bij ons kon blijven. Hij deelde ons ook mee dat hij een tent had gevonden (via zijn Chick, genaamd Karin), waar het wel 18+ was en doorging tot vermoedelijk 5.00 – 5.30: Manhattan. Hier liepen de heren rond 3.45 heen en kwamen terecht in een veel te lange rij en tot hun grootste verbazing was het ook nog eens 10 euro entree!! Daar hadden de heren geen trek in, bedankt Michiel O en zijn Chick, genaamd Karin… gaat mooi niet door!

Helaas moesten de heren nog wakker en bovendien warm blijven tot tenminste 7.00-7.30 om de eerste treinen terug te halen: 6.51 voor Stijn D (richting Nijmegen) en 6.30 voor Bas H en Michiel O (richting Dieren). Het plan was simpel: Waar het warm is, zijn wij: de cafetaria dus! Deze gingen echter ook op een begeven moment dicht en werden de heren gedwongen om over straat te gaan zwerven. Er werd van alles overwogen om heen te gaan: dicht bushokje zoeken, station blijven (deze was helaas dicht tot 6.15), lopen naar ’t Gelredome (houdt ons immers bezig) etc. Het werd uiteindelijk een combi van alle 3, terwijl we geen goed bushokje hebben kunnen vinden, ’t Gelredome toch iets te ver lopen was en het station geen optie bleef tot 6.15. Echter stonden er gelukkig op ’t station nog meerdere mensen waarmee we een gezellig babbeltje hebben kunnen houden om ons warm te houden. Daarnaast hebben Michiel O en Bas H nog geprobeerd om aan een taxi te vragen of ze erin mochten blijven zitten voor de warmte, helaas géén succes!

Uiteindelijk werd het dan langzamerhand tijd en was Stijn D de eerste die het treinstation in Arnhem verliet. Echter mocht hij nog wel tot 7.53 wachten tot de eerste stoptrein naar Den Bosch. De nacht bestond dus uit een goed feest, veel lol, maar ook veel kou!

De heren hebben uiteindelijk rond 14.00 -15.00 het Landal park verlaten en zijn inmiddels weer veilig teruggekeerd in Den Bosch! Voor de komende tijd staat nog niet veel gepland, maar er zijn nog wat plannen om met het team wat andere kleinere uitjes te organiseren. Houd de site dus maar goed in de gaten, want voorlopig heb je het laatste nog niet gezien van de heren 17!

Heren 17

HC DEN BOSCH Heren 17 - Liempde H1
2-4

(Door: Stijn D)

02-12-2007 18:00
naar boven

Een vroege ochtend.. dat was het! Al helemaal voor de 2 scheidsen die de wedstrijd voor onze wedstrijd mochten fluiten. Het was toen nog droog en zo hoopten wij ook de wedstrijd te beginnen. Dit was echter niet het geval, de regen kwam met bakken naar beneden vallen. Op zo'n moment mag je dus blij zijn met veld 5, want wij hebben onze wedstrijd gewoon af kunnen maken, in tegenstelling tot de teams die op veld 1 zouden moeten spelen. Deze wedstrijden werden verplaatst of gecancelled.
Het mocht echter niet baten. We hadden precies 11 man, ivm ziekte's, ongevallen, werk e.d. en hierdoor dus geen wissels. We begonnen toch sterk, maar al vrij snel viel het eerste tegendoelpunt onverwachts. We bleven druk zetten en ook wij wisten 2x het doel te behalen. Helaas de tegenstander twee keer meer.

Hierdoor is de laatste wedstrijd van dit jaar helaas verloren, maar wij zullen nog lekker door blijven gaan met feesten tot aan het volgend jaar. Wij zullen onze fans dan ook weer in de stad begroeten, ipv naast het veld. Tot volgend jaar!

* Heren 17 wenst:
Stijn A veel sterkte met zijn herstel aan zijn knie
Pelle S veel sterkte met zijn getrokken verstandskiezen
Wouter D veel sterkte met de operatie aan zijn ogen
Sjoerd B een beter Ajax!

HC DEN BOSCH Heren 17 - MOP H5
2-2

(Door: Stijn D)

25-11-2007 19:30
naar boven

Geen wedstrijdverslag beschikbaar gesteld

Goirle H4 - HC DEN BOSCH Heren 17
4-0

(Door: Stijn D)

18-11-2007 19:00
naar boven

Na een reeks van 4 punten zat het er vandaag helaas niet in.

Vol goede moed reden we heen naar Goirle.. zouden we dan toch vaker kunnen winnen? Vooraf hadden we al informatie gewonnen van de Heren 18: 'Het is een team met een sterk middenveld en goede aanvallers, zorg ervoor dat het gelijk op gaat en dan beginnen ze vanzelf tegen elkaar te 'praten''. Zo was dan ook onze tactiek, maar helaas werkte deze tegen ons. In plaats van dat het gemopper aan de andere kant van het veld te horen was, was deze onderling bij de Heren 17 aanwezig. Erg spijtig, want dit gebeurde pas na het 2e doelpunt. Daarvoor bleven we scherp, maar we konden niet tippen aan de kwaliteiten van Goirle 4. De combinaties van ons ontbraken en al snel zat er haast geen moed meer in.

Volgende wedstrijd mogen we thuis tegen Mop 5. De bedoeling is dat we deze wedstrijd wél weer winnen. Indien we deze wedstrijd winnen, staan we namelijk weer boven Mop, wat betekent dat we niet meer onderaan staan. Om dit te bereiken hebben we natuurlijk weer al onze fans nodig, dus tot zondag!

HC DEN BOSCH Heren 17 - Forward H16
3-1

(Door: Tim K)

11-11-2007 19:30
naar boven

Na het gelijkspel tegen de nr 1 was iedereen gemotiveerd om te winnen. De tegenstander was forward heren 16, die maar 2 plaatsen boven ons staan.

Bij het eerste fluitsignaal gingen we gelijk in de inval, wat ook binnen enkele minuten beloond werd met een doelpunt, doordat Michiel 2 spelers en een keeper voorbij wist te spelen. Maar het team wou meer dan 1 doelpunt waardoor er constant druk werd gezegd op de tegenstanders, waardoor forward het steeds moeilijker kreeg om een aanval op te bouwen. Michiel wist daarentegen wel om een voorzet van binnen te tikken en ook bas liet even zien waarom hij spits staat, door de bal hard door de benen van de keeper te slaan.

In de tweede helft wisten we nog een paar kansen te creëren maar niet meer te scoren. Forward kwam in het laatste kwartier nog wel even onder de druk uit, waardoor ze 1 doelpunt wisten te scoren. Maar dankzij roel bleef het bij 1 tegendoelpunt, waardoor we onze eerste overwinning konden vieren.

Shot H3 - HC DEN BOSCH Heren 17
0-0

(Door: Stijn D)

04-11-2007 18:00
naar boven

Een vroege zondag ochtend.. en toch een compleet team! Klaar om te vertrekken dus! We moesten tegen Shot in Tilburg, waar we aleens eerder verdwaald zijn geweest, zoekend naar het hockeycomplex van andere clubs in Tilburg. Dit keer was de vader van Jan J mee om het vervoer te regelen en hij had een TomTom bij. Dit beloofde dat we een keer de weg in één keer zouden vinden, maar dat moest nog blijken.. Woonwijk in, woonwijk uit en nog niet op de juiste bestemming, dus dan toch maar navraag doen. Dit bewijst wel weer eens dat het dus toch niet aan ons ligt dat we de sportcomplexen zo lastig kunnen vinden. Uiteindelijk toch nog goed op tijd aangekomen en daarom willen wij dan ook de vader van Jan J nogmaals bedanken voor het rijden!

Het was tijd voor de wedstrijd! We moesten tegen de nr 1 van boven, terwijl wij de nr 1 van beneden zijn. Dit moest de moed niet laten zakken en vol optimistisch met de ogen op een overwinning gingen wij de wedstrijd in. Ik heb het team nog nooit zó veel druk zien zetten en zo goed samen zien spelen als in het begin van de eerste helft. De harmonie zat er goed in en iedereen leek notabene zelfs wakker! En dat op de vroege zondagochtend! We domineerden letterlijk de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Na een aantal wissels verliep het helaas wat minder. De aansluiting op het middenveld leek minder te worden en Thomas A lag goed te slapen op het veld. Dit werd toch redelijk goed door de rest van het team opgevangen waardoor we met een stand van 0-0 de rust in gingen.

Na wat enkele besprekingen die niet echt over de wedstrijd gingen, hervatten de heren 17 de wedstrijd. De druk vanuit Shot werd groter dan die van ons en er vielen redelijk wat kansen van hun zijde. Gelukkig was Roel B klaar wakker en wist alle ballen te stoppen. Het spel werd gemener en er werd daarom ook meer geklaagd. Hierop werd de aanvoerder aangesproken dat hier gauw verandering in moest komen. Bart W had dit echter niet goed begrepen en werd er vanwege felle kritiek op de scheids en tegenstander op de bank geplaatst voor 10 minuten. Door wat goede wissels, wist het team toch nog de benodigde druk uit te oefenen dat er geen hinder van werd ondervonden. Dit resulteerde in een 0-0 eindstand en dit betekent dat ons eerste puntje binnen is! Hierop werd vervolgens geproost in ons eigen clubhuis, want die van Shot die was aardig zoek!

As zondag gaan we voor de winst en willen daarom ook alle fans wederom uitnodigen om ons aan te moedingen! Hopelijk tot zondag!

HC DEN BOSCH Heren 17 - Den Bosch H18
3-4

(Door: Stijn D)

28-10-2007 20:00
naar boven

Een mooie tijd! 14.00! En dat te bedenken dat we eigenlijk om 15.30 zouden moeten spelen. Hoezo dit? Nou.. wegens een administratief foutje stonden de Heren 15 en de Heren 17 op dezelfde tijd ingepland. Dit betekent dat er 1 van deze 2 teams om 15.30 moesten en aangezien wij dit als eerste hadden gezien mochten wij om 14.00 blijven. Achteraf gezien was het eigenlijk andersom geweest, aldus Sil!

Maar nu een terugblik naar de wedstrijd. We zouden een beetje moeite hebben met spelers.. 4 afmeldingen binnen wat betekent dat we eigenlijk maar met 11en zouden spelen. hierom snel vervanging geregeld door Rik L uit te nodigen en Felix N. Beide: bedankt voor jullie bijdrage vandaag! Achteraf overbodig, aangezien 3 van de 4 afgemelden zich toch durfden te 'melden': Balen van het aantal wissels en hoe dit tot stand is gekomen, maar wel goed voor de teamfoto die vandaag is gemaakt. Immers staat nu vrijwel iedereen erop.. behalve Pelle S dan.

De wedstrijd begon goed. Er werd veel druk gezet en we waren aardig aan de dominerende kant. Helaas door een snelle counter van de Heren 18 kwam er een strafcorner die leidde tot een 0-1 achterstand. Het team bleef dit keer wel actiever verdedigen, misschien had dit te maken met het aantal wissels maar desondanks viel toch de tweede tegentreffer. Dit mochten we niet laten gebeuren en we slaagden erin om 1-2 de rust in te gaan. Aan het begin van de 2e helft werd het zelfs 2-2 en de moed zat er weer in. Misschien te optimistisch omdat het eerste tegendoelpunt er alweer aan zat te komen. Uiteindelijk resulteerde de wedstrijd in een 3-4 verlies. Nog steeds geen punten binnen dus!

Al met al een leuke wedstrijd en het was ook weer fijn om de fans aan de zijlijn te mogen verwelkomen! Nu nog hopen dat we binnenkort ook weer punten binnen halen!

Tot de volgende wedstrijd!

HC DEN BOSCH Heren 17 - Tilburg H12
3-6

(Door: Stijn D)

14-10-2007 19:30
naar boven

Geen wedstrijdverslag beschikbaar gesteld

Tilburg H13 - HC DEN BOSCH Heren 17
3-1

(Door: Stijn D)

07-10-2007 22:45
naar boven

Geen wedstrijdverslag beschikbaar gesteld

HC DEN BOSCH Heren 17 - HOCO H4
2-4

(Door: Stijn D)

30-09-2007 19:30
naar boven

Geen wedstrijdverslag beschikbaar gesteld

Goirle H5 - HC DEN BOSCH Heren 17
3-1

(Door: Stijn D)

23-09-2007 21:45
naar boven

Goirle, zondag.. TomTom, DavidDavid.. dat rijden we wel 'ff'. Hier denken we de volgende keer wel beter over na. Doordat David N weer eens inviel mocht hij gelijk de TomTom zijn van Stijn D. Hierdoor raakten 4 mannen verdwaald en na een omrit van een kleine 120 km toch op de juiste bestemming beland. Door deze kleine slordige 120 km de eerste helft bijna gemist, waar het 0-1 stond. De andere 10 waren dus wel op tijd gekomen. Deze andere 10 hebben hard gewerkt om het maar tot 0-1 te houden en waren blij dat de 'versterking' binnen was.

We weten dat veld 4 en 5 van Den Bosch niet al te best zijn, maar op een zandveld hadden we dan echter nog nooit gespeeld. Het leek wel een woestijn. Begin de tweede helft was het team weer goed opgesteld en kon de echte wedstrijd beginnen. Ondanks wat 'kleine foutjes' van de scheidsen wisten we al snel 1-1 te maken. Dit mocht niet te lang duren. Door een foutje van de scheids werd het 1-2 en zakte de moed echt helemaal in. In plaats van dat we rustig verder hockeyte veranderden we in een zeik-team en het enige dat nog goed ging was het zeiken naar de scheids toe, gevolg: 1-3! Jongens, volgende x minder mopperen, meer hockeyen!

Zondag mogen we weer op ons eigen geliefde veld 5 en dan zijn onze fans er natuurlijk ook weer bij Tot zondag!

HC DEN BOSCH Heren 17 - Vlijmen H2
0-3

(Door: Stijn D)

16-09-2007 22:30
naar boven

De reden van het verlate verslag en de 'vaagheid' hiervan, is dat Michiel O eigenlijk het verslag zou schrijven. Ondanks dit, hier nog een terugblik op onze eerste wedstrijd van het seizoen.

Een fijne tijd, 15.30 's middags. De zon scheen volop en de mannen waren klaar voor onze eerste wedstrijd in onze nieuwe klasse. We mochten tegen Vlijmen H2, waar we vorig jaar twee keer dik van hadden verloren. De moed zat erin, en in de eerste helft hadden we de overhand. Wegens een nieuwe strategie, 4-4-2 liep alles een stuk beter, ondanks dat het stoppen achterin niet echt goed verliep. Na een poosje viel al de 0-1 en dit bracht de moed omlaag. Ondanks vele pogingen en gemiste kansen hebben we toch ons best gedaan. Uiteindelijk hebben we toch moeten verliezen, maar we weten zeker dat er een winst in had kunnen zitten. Deze zullen we de volgende keer uit dan maar bemachtigen!

HC DEN BOSCH Heren 17 - Den Bosch H18
3-6

(Door: Stijn D)

09-09-2007 22:00
naar boven

Het was me toch weer een zondag.. mooi weer, genoeg man.. reden genoeg om te hockeyen dus! We mochten tegen de Heren 18 van Den Bosch, wat dus een sportieve, vriendschappelijke wedstrijd moest beloven. Dit was het ook wel op een paar duwtjes na en gemopper tegen de scheidsen (ook al van onze club). De heren 18 was vorig seizoen de heren 17, dus we moesten maar eens kijken wat we ervan af zouden brengen.

Het zat ons de 1e helft helaas niet mee. De eerste 10 minuten waren we volop aan het hockeyen, maar de bal wou het doel maar niet vinden. Na een eerste counter van de heren 18 kwamen we al op een achterstand van 0-1. De moed viel weg en al snel vielen de andere doelpunten. Bij rust stond het 0-4.

Na wat inspirerende woorden tegen elkaar, was iedereen klaar voor de 2e helft. Hier beginnen we in te schitteren. Al snel viel het 1e doelpunt voor ons en de moed zat er weer in. Helaas wisten de heren 18 ook te scoren en werd het uiteindelijk 3-6.

Het positieve aan dit verlies is dat we de volgende keer weten te winnen *hopen we*. En dan nog een voordeel is dat er afgelopen maandag nogal wat competitiewijzigingen zijn doorgevoerd, wat betekent dat deze wedstrijd weer wordt overgespeeld! De volgende keer zullen we winnen ook!

Vergeet niet as zondag weer langs de kant te staan. Mét supporters kunnen we niet verliezen. Dus as zondag 15.30 thuis, veld 5!

HC DEN BOSCH Heren 17 - 70 jaar jubileum
20907-20907

(Door: Stijn D)

02-09-2007 16:30
naar boven

Hallo trouwe fans!

Dit is dan alweer het éérste verslag van het veelbelovende aankomende seizoen. Om het seizoen goed te beginnen, hadden de heren een toernooi als 'kick-off' gepland! En niet zo maar een toernooi.. het enige echte 70-jarig jubileumtoernooi van de Hockeyclub Den Bosch!

Dit veelbelovende toernooi viel op 2 september en de heren werden opgesplitst in 2 teams samen met de Dames 16. Dames 16, hierbij alvast bedankt voor de gezellige wedstrijden!

Het toernooi begon al vroeg met vooraf een klein tompoesje met natuurlijk thee of koffie om wakker van te worden. Al snel de eerste wedstrijd gespeeld, maar omdat het zo vroeg was hadden we deze nét verloren: 1-4. Dit mocht de sfeer niet verpesten, dus vrolijk hockeyde team A verder aan haar 2e wedstrijd en dit werd gelijk: 1-1. Zoals je merkt zat er al een opbouwende uitslag in, dus vol moed gingen wij de volgende wedstrijd in. Bij deze wedstrijd kwamen we erachter dat onze oude coach in dit team zat (Jan Kral) en daarom gaven we ons maar gewonnen met 0-3. Om toch nog kampioen te worden hadden we de volgende wedstrijden gewonnen met 1-0, 3-0, 3-0. Echte kampioenen dus!

Het kampioenschap werd nog eens bevestigd als dubbele kampioenen toen we HARIBO meehielpen met het inpakken van de luchtkussen.. wat een gedoe!

Als finale van deze toernooi was er nog een disco gepland, waarbij Jeroen van der Boom kwam optreden!

Al met al een erg gezellige dag en we hebben nog eens heerlijk gebbq'd op de club! Veel belovends voor het komende seizoen, dus mis onze komende wedstrijden niet!

Tot zondag, thuis tegen de Heren 18 van HC Den Bosch (vandaag nog geklopt met 3-0)!

[2005-2006][2006-2007][2007-2008][2008-2009][2009-2010]

Random foto


Bavaria FeelGood (28-01-09)

Hoofdsponsors

© HC Den Bosch JA4 2006 | HC Den Bosch H19 2007 | HC Den Bosch H17 2008 | HC Den Bosch H18 2009

Gebruikers momenteel online: En 3 gast(en) online