Welkom gast (Login/Registreer)

Vandaag alleen al 27 unieke bezoekers gehad

17-06-24

 

 
 
Home | Nieuws | Gastenboek | Fotos | Contact | Sponsors
 

 

Team

Fotos

Wedstrijden / Toernooien

 

Volgende wedstrijden

Nog geen wedstrijd info

Laatste uitslagen

Heren 18 - Vlijmense H2 4 - 1
Heren 18 - Forward H16 1 - 1
Son H2 - Heren 18 2 - 0
Meer uitslagen/verslagen..

Snelmenu

Home
Team
Fotos
Wedstrijden / Toernooien
Planning
Verslagen
Gastenboek

Verslagen

Van sommige wedstrijden/toernooien worden weleens verslagen geschreven.
Op deze pagina kun je ze allemaal lezen!
Selecteer eerst het gewenste seizoen en kies vervolgens de wedstrijd die je na wil lezen.

[2005-2006][2006-2007][2007-2008][2008-2009][2009-2010]

Wedstrijden/Toernooien
Heren 18 - Vlijmense H2 4 - 1
Heren 18 - Forward H16 1 - 1
Son H2 - Heren 18 2 - 0
Heren 18 - Uden H6 5 - 1
Heren 18 - Were Di H10 4 - 2

HC DEN BOSCH Heren 18 - Vlijmense H2
4-1

(Door: Stijn D)

17-05-2009 11:30
naar boven

H18: Hoe leuk wil je het hebben?

De laatste wedstrijd, de seizoensafsluiting. Aan de ene kant een leuke gedachte, maar aan de andere kant totaal niet. Ja, natuurlijk is dat weer reden voor wéér een feestje, maar het betekent ook dat het seizoen er weer op zit. Dit moesten we natuurlijk wel in stijl doen. Hard vechtend, onder druk van nat weer, wisten de mannen van de Heren 18 een overwinning van 4-1 te behalen op Vlijmen. Na doelpunten van Bart Wetser, Stijn Driessen en Thomas Anten (2x) werd de wedstrijd afgefloten en keerden de mannen terug naar het clubhuis. De regen was inmiddels gestopt, dus reden genoeg om lekker buiten te blijven en te genieten van onze laatste 3e helft.

Op de planning staan nu alleen nog ons zwemfeestje en Landal dit seizoen. Dit keer dus geen winstkansberekening, maar een lolkansberekening:

Heren 18 en zwemmen h18.nl > lolkansberekening 100%
Ondanks dat niet iedereen goed kan zwemmen, wordt dit altijd als leuk ervaren. Zeker als de sauna ook weer aangaat. Hier komt dan echter wel brandgevaar bij kijken, hè Thomas?

Heren 18 en Landal h18.nl > lolkansberekening 200%
De voorbereidingen worden weer getroffen en in plaats van op toernooi gaan wij een lang weekendje Landal doen. De fotos van vorig jaar zijn nog steeds te vinden op h18.nl, wat in principe voor genoeg zou moeten zeggen.

Allemaal, bedankt voor het fijne seizoen en op naar de volgende!

HC DEN BOSCH Heren 18 - Forward H16
1-1

(Door: Stijn D)

19-04-2009 14:00
naar boven

H18: Hoe hard wil je het hebben?

De Heren 18 staat er weer warm bij. Met nog maar liefst 4 wedstrijden te spelen heeft onze trouwe sponsor niet alleen haar bedrijf in een nieuw jasje gedaan, maar ook de H18 in vesten. Megatrax Benelux B.V. is al jarenlang trouwe sponsor van de Heren 18 en heeft een warm hart voor de club. Het is dan ook niet voor niks een partner in sponsoring voor de club en voor ons. Megatrax, ontzettend bedankt! De vesten zitten fijn.

Afgelopen zondag heeft de H18 naast haar vesten ontvangen natuurlijk ook nog hard gehockeyd en wel tegen Forward H16. Een bekende van ons, een echte risico wedstrijd. Na hard vechten in de 1e helft en veel kansen te hebben verspeeld stonden we toch met 1-0 voor. De strijd liep op en spelers begonnen steeds harder voor de bal te vechten, resulterende in vele blauwe plekken en wonden. In de 2e helft legden we het fysiek af en werd de eindstand 1-1. Erg jammer, want we hebben zeker 2 punten laten liggen. Ondanks onze winstkans van 80%, die eerder berekend was, hebben we dus maar 1 punt weten te behalen. Wat in deze winstkansberekening nog niet was meegenomen, was Roel’s verjaardag de dag ervoor. Hoogstwaarschijnlijk heeft dat het e.e.a. beïnvloedt.

Na de wedstrijd zijn we met zijn allen nog rustig Heren 1 gaan kijken. Zij hadden onze steun hard nodig, want ze stonden toch met een aantal doelpunten achter. Gelukkig hebben zij uiteindelijk, mede door onze support, toch nog de winst weten te verzilveren. Mannen, gefeliciteerd!

H18 voorspelt: er wordt in wit gespeeld

Den Bosch H18 (8) – Geel Zwart H4 (3) > H18.nl winstkansberekening: 30 - 70
Taco Peijnenburg en Stijn Driessen hebben zich al afgemeld voor deze wedstrijd. Hierdoor heeft de H18 bij voorbaat al een achterstand op Geel Zwart. Daarnaast moeten zij ook nog in het wit spelen, wat natuurlijk voor de enige verwarring in het veld kan zorgen. Een moeilijke wedstrijd, dus ze kunnen jouw support goed gebruiken!

Son H2 - HC DEN BOSCH Heren 18
2-0

(Door: Stijn D)

05-04-2009 12:45
naar boven

¡¡GEZOCHT: CHEERLEADERS!!

Wegens het ontbreken van cheerleaders bij onze wedstrijd hebben wij helaas afgelopen zondag tegen de nummer twee verloren met 2-0. Je snapt ons probleem: wij hebben cheerleaders nodig! Ben jij die leuke meid met ‘geile’ danspasjes? Dan sta jij binnenkort bij ons langs de lijn! Mail vrijblijvend naar captain@h18.nl of kijk op http://www.h18.nl/

Dan nu maar over de wedstrijd: Onze manager kon er helaas niet bij zijn. Zij had andere verplichtingen bij de club en ging er vanuit dat wij onszelf wel konden redden. Overschat? Ja! Met maar liefst 5 vermoedelijke afmeldingen hadden we zaterdag nog even snel wat hulptroepen gezocht. Zondagochtend bleek dit alleen niet meer nodig te zijn, want twee konden er wel. Alex, toch bedankt!

Na een mooie afsnijdroute op de Oosterplas en een paar keer goed gas geven verder arriveerden de H18 op Son. Na flink wat inlopen en oefeningen kwamen de scheidsrechters eraan en kon de wedstrijd beginnen. Alles leek goed te gaan en we hadden de overhand in de wedstrijd. Door een vervelende counter kwam het helaas 1-0 te staan, maar de wedstrijd verliep nog goed, ondanks het missen van onze manager dan natuurlijk.

Langzamerhand gedurende de wedstrijd zich ontwikkelde werden er meerdere fouten geconstateerd door de scheidsrechters waar netjes voor gefloten werd. Ook werden er nieuwe regels bedacht en toegevoegd aan het ‘modern nieuweRE fluiten’(?). Nu lijkt het wel een trend om over scheidsrechters te gaan klagen, immers hoeveel mensen betrap jij niet per wedstrijd die aan het mopperen zijn? Zo ook helaas de H18.. waardoor het meteen duidelijk bleek hoe belangrijk het is om onze manager mee te hebben. Het geklaag liep uit in een zooitje, wat uiteindelijk in de tweede helft ook in (niet officiële) kaarten resulteerde. Verder bleven we leuk verder hockeyen, maar het mocht niet baten.

Na het eindsignaal liep de H18 richting het terras om de wedstrijd nog verder te evalueren. Nadien hebben we de auto gepakt en zijn we nog een paar uurtjes verder blijven hangen op ons eigen mooie clubske (toch jammer dan dat die cheerleaders er dan ook niet bij waren…).

H18 voorspelt: Cheerleaders nodig, maar niet doorslaggevend

Den Bosch H18 (8) – Forward H16 (11) > H18.nl winstkansberekening: 80 - 20
Het scheelt slechts 3 plaatsen, maar gelukkig wel 9 punten. De wedstrijd op Forward resulteerde de vorige keer voor de H18 helaas in een verlies van drie punten. Echter, na alle trainingen en wedstrijden in de tijd er tussen heeft de H18 zich zo ontwikkeld dat ze een winstkans hebben van 80%. Cheerleaders zijn hierom bij deze wedstrijd niet doorslaggevend, maar natuurlijk wel welkom. Fans trouwens ook!

HC DEN BOSCH Heren 18 - Uden H6
5-1

(Door: Stijn D)

21-09-2008 14:45
naar boven

Uden.. pff.. da's weer een end rijden.. nouja, gelukkig was er iedereen.. of toch niet .. halverwege de rit kwamen we erachter dat we Tim dK helemaal waren vergeten. Niet zo tof, maarja.. te laat=te laat he!

De wedstrijd begon en nog steeds niets gehoord van Tim dK.. ondanks dit gemis toch aan de wedstrijd gewonnen en al snel door een prachtige strafcorner de 0-1 veroverd! Halverwege de eerste helft kwam Tim dK toch aan, gelukkig was hij zelfstandig nog gereden naar Uden. Dit was zeker gelukkig want ook hij scoorde een prachtig doelpunt!

Uiteindelijk gingen we de rust in met 0-3 voor! Door vele wissels ging de wedstrijd toch wat ongemakkelijker en op een begeven moment viel daardoor toch de 1-3. Dit moest worden afgestrafd en afstraffen deden we! We sloegen genadeloos terug met 2 snelle mooie doelpunten en kwamen zo op de eindstand van 1-5. Huppakee, weer 3 punten binnen! Beginnen we toch niet slecht, hè?

Ook onze complimenten aan de scheidsrechters van Uden overigens, perfect!

Na nog wat nagenieten op Uden met de disco die door Uden D2 was geregeld besloten we toch maar weer om terug naar het warme, gezellige Den Bosch te rijden.

As zondag mogen we weer hockeyen tegen ons eigen clubje.. gemakkelijk om te rijden, balen dat er toch iemand zal moeten verliezen. We kunnen je steun in ieder geval

HC DEN BOSCH Heren 18 - Were Di H10
4-2

(Door: )

14-09-2008 11:00
naar boven

Slapeloze nachten hadden we, omdat we uitkeken om weer te hockeyen. Bas H en Stijn D hadden dit wel erg letterlijk genomen, omdat ze de verkeerde trein hadden genomen. in plaats van terug naar Den Bosch vanuit Appelpop kwamen zij aan in Arnhem en hadden daar de nacht gespendeerd. 's Ochtendsvroeg waren zij weer in Den Bosch aangekomen en alleen Stijn D had het nog volgehouden om mee te spelen.

In de goalie stond ook iemand anders, namelijk Luuk W (Heren 19) omdat Roel B een ski-zondag had. Ook van Stijn A was nog geen spoor te bekennen, maar ondanks de absentie van deze spelers konden de heren weer vol aan de bak.

En vol aan de bak deed de Heren 18! Na een soepel 1e goaltje vielen er al snel meer, met als resultaat een eindstand van 4-2. Tijdens de wedstrijd was er nog wel een akkefietje met Thomas A en een tegenspeler, maar gelukkig stond zijn moeder aan de zijlijn om hem te bedwingen.. Nee hoor, het was uiteindelijk niet nodig, omdat Thomas A er verstandig boven bleef staan en op deze wijze een vechtpartij had omzeild.

Aan het einde van de wedstrijd waren de heren nog gebleven om te genieten van een pilsje op deze zonnige zondag op de hockeyclub. Volgende week Uden,.. jullie gaan eraan!

[2005-2006][2006-2007][2007-2008][2008-2009][2009-2010]

Random foto


Landskampioen Dames I (18-05-2008)

Hoofdsponsors

© HC Den Bosch JA4 2006 | HC Den Bosch H19 2007 | HC Den Bosch H17 2008 | HC Den Bosch H18 2009

Gebruikers momenteel online: En 3 gast(en) online